The Greatest Guide To gömme rezervuar

Wiki Article

Your browser isn’t supported any longer. Update it to get the best YouTube working experience and our most current attributes. Learn more

Tekdez Kurumsal firmamızı arayarak, gömme rezervuar montajı nasıl yapılır hakkında daha detaylı bilgi isteyebilir veya talep ettiğiniz marka ve modelde gömme rezervuar asma klozet montaj randevusu oluşturabilirsiniz.

En yeni teknoloji ile harika tasarımları birleştirmek, GROHE olarak DNA’mızda var; bunu tüm ürünlerimizde görebilirsiniz. Yeni nesil ince rezervuar sistemleri Solo, Uniset ve Rapid SL ile GROHE tamamen yepyeni bir tesisat elemanları serisini satışa sunuyor. Banyonuzda yerden tasarruf etmeniz gerekiyorsa işte karşınızda ince rezervuar!

Dezenfeksiyon için genellikle klor veya hidrojen peroksit gibi kimyasal dezenfektanlar kullanılır. Bu maddeler, belirli bir konsantrasyonda suya eklenerek rezervuar içinde dolaştırılır.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

VitrA İnovasyon Merkezi tarafından zorlu dayanıklılık testlerine tabi tutulan ve her birini büyük başarıyla tamamlayarak tescillenen VitrA gömme rezervuar modelleri uzun yıllar boyunca ilk günkü zindeliğinde hizmet vermek üzere tasarlanmıştır. Duvar içinde gizlenen gövdesinin yanı sıra dışarıya yansıyan bölüm olan mükemmel görsel ve işlevsel tasarıma sahip kumanda paneli bulunduğu ortama değer katar. Alan kazandıran ve kullanıldığı mekâna genişlik hissi katan gömme rezervuar modelleri gömme rezervuar modern day çizgilere sahip olan tasarımı ile ortamın ambiyansına pozitif etki yapar.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to have the greatest YouTube practical experience and our most up-to-date attributes. gömme rezervuar servisi Learn more

Rezervuardaki suyun tamamen boşaltılması işlemine geçebilirsiniz. Rezervuarın içinde biriken tortunun ve kirleticilerin temizlenmesini kolaylaştırıyor.

VitrA, rezervuar iç takımı satın almayı planlayan müşterilerine iki farklı su girişi seçeneğine sahip ürün sunar. Böylelikle kullanıcılara, sahip oldukları rezervuarın tasarım özelliklerine uygun olacak şekilde alttan ya da yandan su girişli modeller arasından seçim yapma olanağı sağlanır; hâlihazırda kullanılan ve memnun olunan rezervuarı tamamen değiştirme sorunu ortaya kalkar.

Ancak iç kısımda oluşacak kirlenmelerde süreç gömme rezervuar servisi birz daha zor. Bu nedenle gömme rezervuar kirlenmeye sebep olan etkileri bilmek isteyebilirsiniz. Evde kullandığınız Vitra ya da farklı bir marka rezervuar sisteminin içinin kirlenme sebeplerini şu şekilde açıklayabiliriz…

Asma klozet modelleri ile kullanıma uygun olan setler, tuğla duvar içi uygulamalar sayesinde kolaylıkla monte edilebilir. Tüm klozet ve duvar tiplerine ve altyapı sistemlerine uyum sağlayabilen farklı setler, montajı kolaylaştıran kelepçe ve ara musluklara da sahiptir.

Değişim/tamir işlemini tamamladıktan sonra her bir parçayı sırası ile yerine yerleştirmelisiniz. Böylece rezervuarınız çalışır duruma gelecektir.

Vitra gömme rezervuar iç takımı montajı yaparken gömme rezervuar dikkat edilmesi gereken önemli noktalar şunlardır:

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Geberit gömme rezervuar modern banyo tesisatının klasikleridir ve 50 yılı aşkın bir süredir dünya çapında milyonlar tarafından kullanılmaktadır.

Report this wiki page